“چگونه قهوه اسپرسو خامه دار درست کنیم“؟ قهوه اسپرسو کف دار یکی از نوشیدنیهای محبوب و پرطرفدار است که میتوان آن را در خانه نیز تهیه کرد. در این مقاله، طرز تهیه قهوه اسپرسو خامه دار با قهوه جوش را آموزش میدهیم. پس با ما همراه باشید تا به شما بگوییم که چگونه قهوه اسپرسو خامه دار درست کنیم.
بیشتر بخوانید: طرز تهیه قهوه اسپرسو با شیر روی اجاق گاز
ترکیبات قهوه اسپرسو خامه دار
برای درست کردن قهوه اسپرسو خامه دار نیاز به موارد زیر دارید:
- 2 قاشق چایخوری پودر قهوه اسپرسو
- یک فنجان آب سرد
- به مقدار لازم شکر
همچنین بخوانید: قیمت قهوه خام
طرز تهیه قهوه اسپرسو خامه دار
برای درست کردن قهوه اسپرسو کف دار حتما طبق مراحل زیر پیش بروید و مقدار ها و دستورات لازم را جا به جا نکنید. اگر این ترکیبات را تغییر دهید ممکن است خوب نتوانید قهوه اسپرسو خامه دار درست کنید.
- یک فنجان آب سرد را در قهوه جوش بریزید و روی حرارت متوسط قرار دهید تا آب جوش بیاید.
- زمانی که آب به جوش آمد، حرارت را کم کنید و پودر قهوه اسپرسو را به آن اضافه کنید.
- قهوه را هم نزنید و اجازه دهید روی آب شناور شود و به مرور حل شود.
- بعد از گذشت 2 دقیقه، در صورت تمایل، به مقدار لازم شکر به قهوه اضافه کنید.
- قهوه را هم نزنید و اجازه دهید 5 دقیقه روی حرارت کم بماند.
- بعد از گذشت 5 دقیقه، قهوه را هم بزنید تا کف ایجاد شود.
- زمانی که کف قهوه به غلظت دلخواه رسید، قهوه را از روی حرارت بردارید.
- کف قهوه را با قاشق در یک فنجان بریزید.
- قهوه جوش را مجدد روی حرارت قرار دهید و اجازه دهید قهوه به مدت 10 تا 15 ثانیه روی حرارت بماند.
- در نهایت، قهوه را از روی حرارت بردارید و به فنجانی که کف قهوه در آن است، اضافه کنید.
نکات مهم درست کردن قهوه اسپرسو خامه دار
برای تهیه قهوه اسپرسو خامه دار، لازم است نکاتی را رعایت کنید.
- از قهوه اسپرسو تازه و آسیاب شده استفاده کنید. قهوه اسپرسو آسیاب شده باید به اندازهای باشد که کمی درشتتر از شکر باشد.
- میزان پودر قهوه در قهوه جوش باید مناسب باشد. به طور کلی، برای تهیه یک فنجان قهوه اسپرسو، به حدود 2 قاشق چایخوری پودر قهوه نیاز دارید.
- اگر قهوه را هم بزنید، باعث گلوله شدن آن میشود. بنابراین، اجازه دهید قهوه به مرور حل شود.
- برای خامه دار شدن قهوه، باید آن را به آرامی و با حرکات دورانی هم بزنید. این کار باعث میشود که کف قهوه متراکم و یکدست شود.
با رعایت این نکات، میتوانید (قهوه اسپرسو خامه دار) خوشمزهای در خانه تهیه کنید.
در ادامه، توضیح مختصری در مورد هر یک از این نکات ارائه میکنیم:
استفاده از قهوه اسپرسو تازه و آسیاب شده
قهوه اسپرسو طعم و عطر ویژهای دارد که به دلیل استفاده از دانههای قهوه تازه و آسیاب شده است. دانههای قهوه پس از آسیاب شدن، به سرعت طعم و عطر خود را از دست میدهند. بنابراین، استفاده از قهوه اسپرسو تازه آسیاب شده، برای تهیه قهوه اسپرسو خامه دار ضروری است.
پیشنهاد می شود به جای اینکه از قهوه های بسته بندی شده استفاده بکنید سعی کنید از قهوه های کیلویی و تازه استفاده بکنید. یکی از مزایای خرید قهوه عمده ارزان و تازه تر بودن قهوه نسبت به قهوه های شرکتی بسته بندی می باشد.
میزان پودر قهوه در قهوه جوش
میزان پودر قهوه در قهوه جوش، بر غلظت قهوه تأثیر میگذارد. به طور کلی، برای تهیه یک فنجان قهوه اسپرسو، به حدود 2 قاشق چایخوری پودر قهوه نیاز دارید. با افزایش میزان پودر قهوه، غلظت قهوه نیز افزایش مییابد.
هم زدن قهوه
هم زدن قهوه باعث گلوله شدن آن میشود. گلوله شدن قهوه، باعث میشود که کف قهوه متراکم و یکدست نشود. بنابراین، برای جلوگیری از گلوله شدن قهوه، باید اجازه دهید قهوه به مرور حل شود.
کف کردن قهوه
برای کف کردن قهوه، باید آن را به آرامی و با حرکات دورانی هم بزنید. این کار باعث میشود که کف قهوه متراکم و یکدست شود. برای کف کردن قهوه، میتوانید از همزن دستی یا همزن برقی استفاده کنید.
با رعایت این نکات، میتوانید قهوه اسپرسو خامه دار خوشمزهای در خانه تهیه کنید و از نوشیدن آن لذت ببرید.
نتیجه گیری “چگونه قهوه اسپرسو خامه دار درست کنیم”
در این مقاله از سایت روبوستا سعی کردیم به شما بگوییم که چگونه قهوه اسپرسو خامه دار درست کنیم و به صورت کامل و صفر تا صد به شما آموزش دهیم اگر طبق آموزش ها پیش بروید حتما می توانید از این نوشیدنی خوشمزه لذت ببرید و به درستی آن را دم آوری کنید.