آموزش قهوه, همه

قهوه لانگو چیست؟ | طرز تهیه اسپرسو لانگو

قهوه لانگو چیست؟

قهوه لانگو چیست؟

آیا می دانید قهوه لانگو چیست؟ قهوه به عنوان یک نوشیدنی پرطرفدار دارای روش های مختلف تهیه است.

در این میان اسپرسو یکی از پرکاربردترین روش های تهیه قهوه است.

اسپرسو در مقایسه با سایر انواع قهوه، روش دم آوری منحصر به فرد و در نتیجه عطر و طعم متفاوتی دارد.

این نوشیدنی اساس بسیاری از نوشیدنی های خانواده قهوه به حساب می آید.

لانگو یکی از نوشیدنی های محبوب خانواده اسپرسو است که در این مقاله از سایت روبوستا به معرفی قهوه لانگو و طرز تهیه آن می پردازیم.

اما اگر قصد تهیه قهوه لانگو را دارید ولی ابزار ها و مواد اولیه را برای تهیه اسپرسو لانگو را ندارید.

می توانید از این صفحه به خرید قهوه عمده و یا خرده بپردازید و قهوه مورد نظر خود را تهیه بکنید.

قهوه اسپرسو لانگو

قهوه اسپرسو لانگو

Longo که در ایتالیایی به معنای طولانی است، روشی متفاوت برای تهیه اسپرسو است که طعم ملایم تری به آن می دهد.

این نوشیدنی با دستگاه اسپرسوساز درست می شود، اما نسبت به باقی روش های تهیه اسپرسو مدت زمان بیشتری برای آماده شدن نیاز دارد.

درست کردن قهوه لانگو ممکن است تا یک دقیقه طول بکشد.

برای تهیه این قهوه (اسپرسو لانگو) از آب بیشتری استفاده می شود و در نتیجه طعم ملایم تری نسبت به اسپرسو دارد و قهوه شما یک قهوه پر آب است.

ناگفته نماند که ملایم بودن قهوه لانگو به معنای تلخی کمتر آن نیست.

به هر حال، طعم اسپرسو لانگو تلخ تر از اسپرسو معمولی است، زیرا کشیدن آن به زمان بیشتری نیاز دارد و برای همین مورد تلخی آن نیز بیشتر می شود.

تاریخچه قهوه لانگو

تاریخچه قهوه لانگو

قهوه اسپرسو لانگو یکی از روش ها و طعم های قهوه اسپرسو است که منشا آن از کشور ایتالیا گسترش پیدا کرده است و امروزه در بین مردم محبوب شده است.

این قهوه در دهه 40 (1940) در ایتالیا توسط برخی از صاحبان کافی شاپ در آنجا اختراع شد تا از تلخی قهوه اسپرسو بکاهد.

نام Lungo به معنای طولانی است زیرا زمان استخراج قهوه لانگو نسبت به اسپرسو طولانی تر است و در نتیجه قهوه رقیق تر و ملایم تر است.

بعد از این اختراع کافه داران ایتالیا قهوه اسپرسو لانگو در این کشورد محبوبیت زیادی پیدا کرد و افرادی که از تلخی بسیار زیاد و ملایم نبودن طعم اسپرسو ناراضی بودند از قهوه لانگو استفاده کردند و بسیار راضی بودند.

حتی امروزه به جز کشور ایتالیا نیز در تمامی کشور های دنیا این نوع قهوه مصرف و محبوبیت زیادی پیدا کرده است.

علاوه بر این مورد امروزه شرکت های معروف قهوه مانند نستله، لاوازا و گرین ماونتین این قهوه را در لیست محصولات خود قرار داده اند و مردم نیز بسیار از آن حمایت و استقبال کرده اند.

طرز تهیه اسپرسو لانگو

طرز تهیه اسپرسو لانگو

برای تهیه اسپرسو لانگو مراحل زیر را دنبال کنید:

  • مورد اول را با اطمینان از تمیز بودن و سالم بودن دستگاه اسپرسوساز خود شروع کنید.
  • دانه های قهوه خود را اندازه و آسیاب کنید. برای قهوه لانگو، به آسیاب کمی درشت تر از یک اسپرسو معمولی نیاز دارید.
  • سعی کنید آسیاب ریزتر از قهوه قطره‌ای باشد.
  • دستگاه اسپرسوساز و پورتافیلتر خود را با جاری کردن آب داغ از قبل گرم کنید. این به حفظ دمای ثابت برای استخراج کمک می کند.
  • پورتافیلتر را با قهوه آسیاب شده خود پر کنید و آن را به طور یکنواخت پخش کنید.
  • پورتافیلتر را در دستگاه اسپرسو ساز قفل کنید و فرآیند استخراج را شروع کنید.
  • زمان دم کردن توصیه شده برای لانگو حدود 30-40 ثانیه است.
  • این زمان استخراج طولانی تر، حجم بیشتری از قهوه با طعم ملایم تری تولید می کند.
  • در حین دم کشیدن اسپرسو، یک فنجان به اندازه لانگو آماده کنید.
  • یک لانگو معمولاً به آب بیشتری نسبت به یک اسپرسو معمولی نیاز دارد، بنابراین آماده باشید تا عصاره گیری طولانی تری داشته باشید.
  • پس از اتمام استخراج، اسپرسوی دم کرده را با دقت داخل فنجان بریزید.
  • اگر طعم قهوه لانگو خیلی ضعیف است، می توانید اندازه آسیاب را تنظیم کنید یا زمان دم کردن را کمی افزایش دهید.
  • از اسپرسو لانگو همان طور که هست لذت ببرید یا آن را با شیر، شکر یا هر افزودنی دیگر بر اساس مزاج خود سفارشی کنید.

به یاد داشته باشید، اندازه گیری ها و تکنیک های دقیق ممکن است بر اساس دستگاه اسپرسوساز شما و ترجیحات سلیقه شخصی شما متفاوت باشد.

بنابر این اگر طعم آن را دوست ندارید می تواند با تنظیم میزان آسیاب و… طعم آن را تغییر دهید.

تفاوت اسپرسو و لانگو

تفاوت اسپرسو و لانگو

اسپرسو و لانگو هر دو روش های دم کردن قهوه هستند که از همان مقدار قهوه استفاده می کنند، اما در میزان آب مصرفی و طعم و مزه به دست آمده با هم تفاوت دارند.

اسپرسو: اسپرسو یک نوشیدنی قهوه‌است که از جمع آوری 30 تا 50 میلی‌لیتر آب گرم به طور فشرده از طریق قهوه ساز اسپرسو ساخته می‌شود.

این نوشیدنی عمدتاً بدون افزودن شیر یا فوم شیر و با استفاده از قهوه خالص تهیه می‌شود.

زمان استخراج اسپرسو حدود 20-30 ثانیه است، و در یک فنجان کوچک سرو می شود.

لانگو: لانگو یا اسپرسو طولانی‌تری است که با تزریق آب گرم تا حدود 60-80 میلی‌لیتر اصطلاحاً تمام آب یا همان گوشه بیرچین تا استخراج قهوه، ساخته می‌شود.

در تهیه لانگو استخراج قهوه بیشتری انجام می‌شود که معمولاً حدود 25-30 ثانیه طول می‌کشد.

معمولاً لانگو با اضافه کردن یک مقدار آب گرمتر به قهوه اسپرسو تهیه می‌شود تا طعم آن کمی کم‌تر تلخی داشته باشد.

قهوه لانگو معمولا به دلیل پر آب بودن در فنجان های بزرگتر سرو می شود.

به طور کلی، اسپرسو پرقدرت و تلختری است که با اضافه کردن کمی آب، لانگو تهیه می‌شود.

اما تفاوتهای دیگری مانند حجم، طول زمان استخراج و نحوه سرو هم وجود دارد.

مزایای قهوه لانگو

مزایای قهوه لانگو

قهوه اسپرسو لانگو مانند دیگر قهوه ها دارای کافئین است که این مورد باعث افزایش هوشیاری و رفع خستگی و بی خوابی می شود.

همچنین از قهوه لانگو می توان قبل از ورزش کردن مانند قهوه های دیگر استفاده کرد.

یکی دیگر از مزایای این قهوه عالی لاغری است که خیلی از افراد قهوه برای لاغری استفاده می کنند.

قهوه لانگو می تواند اشتهای شما را کاهش دهد و باعث شود از پرخوری جلوگیری کنید که در نتیجه باعث کاهش وزن شما در یک دوره طولانی می شود.

اما با توجه به اینکه تمامی قهوه ها مزایا و معایبی دارند پرخوری و مصرف بیش از حد تمامی قهوه ها عوارضی دارد که به شما پیشنهاد می کنیم از مصرف زیاد قهوه نیز جلوگیری کنید.

مقدار کافئین قهوه لانگو چقدر است؟

مقدار کافئین قهوه لانگو

مقدار کافئین در قهوه لانگو بستگی به اندازه سروینگ آن و نوع دانه قهوه و روش تهیه دارد.

اما به طور کلی، یک فنجان (حدود 240 میلی‌لیتر) قهوه لانگو حاوی حدود 95-60 میلی‌گرم کافئین است، که معادل مقداری در حدود 30-20 میلی‌گرم در هر 100 میلی‌لیتر قهوه است.

بنابراین، قهوه لانگو معمولاً دارای مقدار کافئین بیشتری نسبت به قهوه اسپرسو می‌باشد.

توجه داشته باشید که میزان دقیق کافئین قهوه لانگو را نمی توان تشخیص داد زیرا مقدار کافئین در هر فنجان قهوه لانگو به عوامل مختلفی مانند نوع دانه قهوه، درجه آسیاب کافه و… بستگی دارد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *